Diner in samenwerking met
Wijnhuis Helmond
* 3-gangen menu inclusief wijnarrangement samengesteld door het Wijnhuis Helmond en/of drankjes naar keuze a € 45,50 per persoon
Exclusief gedistilleerd en digestief
* 4-gangen menu inclusief wijnarrangement samengesteld door het Wijnhuis Helmond en/of drankjes naar keuze a € 49,50 per persoon
Exclusief gedistilleerd en digestief
Restaurant de Steenoven, Zondag 25 November 2018
Drieluik bestaande uit smeuïge tonijnsalade met sashimi van tonijn en wakame, een gefrituurd Hollands garnalen kroketje en een koteletje van gemarineerde zalm met piccalilly crème
Gebakken coquilles geserveerd met een pompoen crème, geroosterde bloemkool en oesterzwammen
Gebakken schelvisfilet met een grote garnaal, smeuïge risotto, peultjes en een kreeftensaus
Gebraden hertenbiefstuk medaillons begeleid door een aardappelmousseline, rodekool, gefrituurde spruiten en een truffelsaus
Lauw warm chocolade taartje gecombineerd met kaneelparfait, appelschuim en lauw warme kersen
Mokka met chocolaterie
U kunt uw reservering doorgeven per mail via het mailadres: info@steenoven.nl
Dit is op volgorde van binnenkomst.
Uiteraard is telefonisch reserveren ook mogelijk 0492-507507
Wij verheugen ons op uw komst,
Paul, Dorine en Bart van Thiel en het gehele horecateam van de Steenoven